5 ani garanție |  Deltagran

REGULILE EXPLOATARII ARTICOLELOR DIN MOZAIC DE MARMURA SI PIATRA NATURALA SI OBLIGATIILE DE GARANTIE

  1. SRL DELTAGRAN a stabilit urmatoarele termene de garantie:

    • la instalarea monumentului – 5 (cinci) ani, cu conditia instalarii dupa 1 an si mai mult de la inmormintare;
    • pentru monument – 5 (cinci) ani.
  2. Clientul este preintimpinat ca, monumentul funerar este confectionat din granit natural. In acest context, este de mentionat ca exemplarul materialului reda doar o imagine generala despre tipul pietrei naturale. De fapt, unul si acelas tip de piatra poate avea multiple nuante, diferite facturi, unele pete mai deschise sau mai inchise la culoare. Aceste particularitati nu reprezinta defecte si nu sunt motive pentru inaintarea carorva pretentii, solicitarea unei reduceri sau neacceptarea produsului confectionat.
  3. Clientul este preintimpinat ca, in cadrul exploatarii monumentelor este necesar de a utiliza mijloace speciale de protectie si ingrijire a pietrei naturale. De asemenea, trebuie de evitat contactul monumentelor cu focul, caderea peste ele a obiectelor grele, curatirea cu mijloace mecanice.
  4. Clientul este preintimpinat ca, granitul este o piatra foarte dura, dar fragila. Din aceasta cauza trebuie luate masuri corespunzatoare de precautie in cazul transportarii si instalarii desinestatatoare a monumentelor.
  5. In decursul perioadei de garantie, in cazul depistarii defectelor la monumente, clientul are dreptul de a solicita inlaturarea acestora la prezentarea foii de comanda si a talonului de garantie. Garantia acordata pentru monument si instalarea acestuia nu este valabila in cazurile depistarii deteriorarilor si defectelor cauzate de reparatia desinestatatoare, stihiile naturii, incendiu, vandalism.
Оставить комментарий или два